WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Multisite migration ( pages 404 ) (4 posts)

  1. venkmanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi All,

    I moved a multisite installation from one server to another, and using PMA and Safe Search Replace i changed (almost) all the old url's for the new one.

    I can log in to the back-end of my multisite and look at the pages etc - all under the new url - but when i click to view the page i get a 404.

    :(

    Any ideas why this might be happening?

    my htaccess file looks like this:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    Any ideas would be great - thanks!!

  2. venkmanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    and strangely, if i use 'default' permalinks it works OK ..

    ( that would be ok, except im using plugins that need pretty permalinks )

    .. ?!

  3. venkmanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    The server it's being migrated onto is some kind of nightmare Microsoft deal. uuugh!

    The web host did the following:
    import the .htaccess rules into the IIS 7.5 URL Rewrite module. I’ve done this using the .htaccess file in the root of the web. It went fine except for one rule “RewriteBase /.” Which it would not take.

    SO that worked and i now have permalinks working.
    file uploads aren't tho.

    .. new thread!

  4. venkmanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK i'll just finish the story here:

    The host added the iusr account to the root of the wp_content subdirectory and that fixed all media upload issues across the multisite.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic