WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

multisite issues (5 posts)

  1. ke vinritt
    Member
    Posted 3 years ago #

    I installed multisite. I have a couple of issues.
    1. When I am trying to add a new theme (site admin) there is now way(button) to add a new theme. If How can I install/ upload new themes to various sites?
    2. When I select a site - I cannot change the theme
    3. I added a site and when I click on its dashboard 0 it shows the twentyten theme without the css and a page not found notice

    Is there a way to fix these problems?

  2. Tim Moore
    Moderator
    Posted 3 years ago #

    1. To add new themes, you need to go into the "Network Admin" section. Click on Add New under themes there. URL should end in /wp-admin/network/theme-install.php

    2. You have to visit the Dashboard of each individual site to change themes, by default.

    3. Sounds like you need to check your web server configuration (is mod_rewrite or equivalent turned on?) and your .htaccess rules (are they readable by the server and update for MultiSite?).

  3. ke vinritt
    Member
    Posted 3 years ago #

    following directions I found in the forum regarding multisite, I switched my .htaccess file from this:

    RewriteEngine on
    
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    To this:

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    is there an error somewhere I missed

  4. Tim Moore
    Moderator
    Posted 3 years ago #

    Assuming you are running subdomains, that's right. But you should have been given .htaccess rules when you set up MultiSite.

    Also, did you follow http://codex.wordpress.org/Create_A_Network exactly?

  5. I added a site and when I click on its dashboard 0 it shows the twentyten theme without the css and a page not found notice

    It's your server.

    http://wpmututorials.com/installation2/subfolder-blog-have-no-theme-styles/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.