WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Domain Mapping
[closed] Multisite Domain Mapping Breaks Theme Preview & Customize (4 posts)

  1. SysFailure0x5a
    Member
    Posted 11 months ago #

    This has been an issue since wordpress multisite 3.4. We are now at 3.6.1. This has been unresolved since then, and I would like to see a fix.

    http://wordpress.org/support/topic/live-preview-in-wp-34-multisite-not-working?replies=45

    Read all about it there. I've searched endlessly for a REAL solution, not a workaround. The work around is to uncheck option 4 in the domain mapping settings. However, this option is highly desired. Why has this been broken for so long?

    http://wordpress.org/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. dcsolida
    Member
    Posted 4 months ago #

    I'm having the same problem first with 3.8 and now with 3.9. I updated the plugin to 0.5.4.3--which is claimed to be compatible with WP 3.9--no avail. Only the sites with a custom domain are unable to use the live preview/customizer.

  3. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    I'm having the same problem first with 3.8 and now with 3.9.

    The customizer is not the post preview & you do not have the same issue as the original post.

    What are your DM settings?

  4. dcsolida
    Member
    Posted 3 months ago #

    It sure looks like we have the same problem as the original post--new themes don't display in Live Preview, the right frame in the Customizer. And it's only happening on sites that have a custom domain.

    I unchecked option 4 in Domain Mapping settings (Redirect administration pages to site's original domain (remote login disabled if this redirect is disabled)) and it's no longer a problem. I'm not sure what the implications of this change will be.

    Thank you for your help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic