WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multisite and mod-rewrites (2 posts)

  1. bpercival
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm Running Apache and I have 3 sites (folder, not domain) in my network all working wonderfully. Well, except for 2 issues.

    The main site ie mygreatevents.org/events/
    and then all the child sites under that.
    mygreatevents.org/events/virtual-events
    mygreatevents.org/events/live-events

    1. The domain was changed from olddomain.org to mygreatevents.org after this all was created. So, I followed everyone's steps, did a db dump of my site, changed the config.php and reuploaded but that still didn't work.

    My 1st issue is that the powers that be want when someone types in mygreatevents.org for it to go behind the scenes to mygreatevents.org/events/ but only displays mygreatevents.org.
    That was easy enough. I setup a virtual host, set the documentroot to /events/ and bazinga it works. Only mygreatevents.org gets displayed.

    They also want mycreateevents.org/virtual-events and mygreatevvents.org/live-events

    They basically never want to see the folder 'events'. I've done url rewrite before and even hit it was a hammer with
    RewriteRule ^(http://www.mygreatevents.org/edtech2012/)(.*) http://www.mygreatevents.org/events/edtech2012/ [QSA]

    The latter url works. but going to http://www.mygreatevents.org/edtech2012 doesn't even redirect to the other url let alone mask it. I'm bringing a mod-rewrite question here but I know that in my tests, it all works find but when I get it applied to the WP multi folder, it bombs and was wondering if people came across anything similiar and found a solutions.

    My 2nd issue is they also decided to change the domain on me. now, I read about doing a db dump, search and replace, re-upload, change your config and you're good to go. That hasn't been working. Anything I've missed?

  2. The domain was changed from olddomain.org to mygreatevents.org after this all was created. So, I followed everyone's steps, did a db dump of my site, changed the config.php and reuploaded but that still didn't work.

    Did you search/replace the database for olddomain/mygreatevents?

    Did you remember to KEEP the /events folder in the wp_sites table?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic