WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multiple Post Thumbnails
[resolved] Multiple Post Thumbnails (9 posts)

  1. qualitydrivenapproach
    Member
    Posted 2 years ago #

    Unfortunately it's not working after the update to the newest version. The classes are there links appear correctly but when clicking a link (in my case) Set as Secondary Image - nothing happens... there must be a small issue that I am missing - as far as I am concerned it is somewhere in the Set/Remove part with the Ajax handler.
    Although I am not a specialist and I can't say for sure.
    I double checked it with WP 3.2.1 and it works flawlessly which probably means that the bug comes from the changes made to the newest version of WP.
    If any of you guys knows what is the issue behind it, let me know.
    Thanks in advance - other than that - Great plugin - Great job !

    http://wordpress.org/extend/plugins/multiple-post-thumbnails/

  2. Chris Scott
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm unable to duplicate this on 3.3 with either an existing post with a secondary image or a new post when either choosing an existing image from the media library or uploading a new image.

    Do you get any JS errors?

  3. qualitydrivenapproach
    Member
    Posted 2 years ago #

    I didn't see any JS errors. It's very awkward that you're not able to duplicate it - it may also be my programming skills...
    And then again when I look at it from the same screen I can set the featured image without any issue at all.
    Anyways, if it's only me who is having this issue it might be a misconfiguration from my side - but I followed your directions which appeared to me pretty straight forward.
    I'll run some tests and I'll keep you posted.

  4. Chris Scott
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    What code are you using in functions.php to register the thumbnail(s)?

  5. qualitydrivenapproach
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Chris,

    Sorry but I abandoned using your plugin to achieve what I wanted, I used the native gallery function instead. It was less complicated for the project that I needed at the moment.
    But in order to add images I followed this tutorial :
    http://www.lifeonlars.com/wordpress/how-to-add-multiple-featured-images-in-wordpress

  6. Zgunder
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey qualitydrivenapproach,

    I too found the Life on Lars approach, which seems to be exactly what I need. However, after getting things just about all set, I'll click to add a second featured image, and rather than saving and activating the second featured image, the link is treated as a "#" link and scrolls to the top of the shadow box. Did you happen to run into this problem? Any ideas?

  7. qualitydrivenapproach
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey again,
    Sorry but I don't have good news for you. I stopped using it because of the exact same bug that you've described in your post. I figured I would just use the native WP Gallery with some custom modifications.
    I am really sorry but I won't be able to help you with that. Good luck !

  8. Zgunder
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for the response.

    So were you able to get things working the way you wanted wtih WP Gallery?

  9. otromundo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    I'm having difficulties in getting this to work. I am able to add the images to the post and save it, however I can't seem to output the images on the page following the directions in the readme file. I'm using WP3.1 and version 1 of the plugin. Can anyone confirm if it should work in WP3.1 and what I may be doing wrong. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic