WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
[resolved] Multiple Galleries, One with Pagination -> no images were found (12 posts)

  1. makemakenotnot
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hello,

    I have got multiple galleries on one-page, but just one with more sites. However when I select the second or any other page than the first the other galleries don't show any images, just "no images were found". Is there a solution for my problem?

    You can see the galleries here.

    Any help is appreciated or links to related topics.

    Cheers

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. DoubleSixx
    Member
    Posted 7 months ago #

    Which version of WordPress and nggallery are you running ?

    I tried and I see the same problem.

  3. makemakenotnot
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hey DoubleSixx,

    I'm running nggallery 2.0.17 and WordPress 3.6.

  4. DoubleSixx
    Member
    Posted 7 months ago #

    Wow this is weird, seems like galleries with a picture get "no images were found".

    Galleries with multiple pages do show up.

    I've never tried what you're doing I will later today, I can't now.

    Maybe try re-installing 2.0.17 over itself (DO NOT UNINSTALL) and see if that helps you.

    Good luck.

  5. makemakenotnot
    Member
    Posted 7 months ago #

    Reinstall failed, because the plugin already exists. Would be real helpful if you could find an answer on that issue ;)

  6. DoubleSixx
    Member
    Posted 7 months ago #

    Did you trying re-installing via FTP ?

    Won't matter that it already was installed, the files replace the existing files.

    Basically runs over the installed files.

  7. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    @makemakenotnot - Re-installation as suggested by @DoubleSixx (BTW, thanks for all of your efforts!) would require you use a FTP client to manually over-write the existing files.

    If this still does not correct your issue, please feel free to submit a bug report with your specifics so we can look at this more closely.

    Bug Reports: http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/

  8. DoubleSixx
    Member
    Posted 7 months ago #

    I know it's frustrating, but there's no better image plugin available. Just gotta give them time to sort out the bugs. 2.x is a major upgrade from previous verions.

    You can use the rollback method to install over your existing version.

    Here if you follow these instructions one at a time and start from the top of the page you'll be ok.


    http://www.nextgen-gallery.com/how-to-rollback-a-version/

    Good luck.

    @photocrati always happy to help someone out.

  9. makemakenotnot
    Member
    Posted 7 months ago #

    @DoubleSixx

    Thanks for you help, sadly nothing has changed :(

    @photocrati

    Thanks for your message. I submitted a bug report, waiting for help.

  10. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    @makemakenotnot - Thanks, our Support Team / Developers will get back to you as soon as they can.

    - Cais.

  11. makemakenotnot
    Member
    Posted 7 months ago #

    Thanks for your help! To solve the problem update NGGallery to version 2.0.21, go to Gallery Settings, select NextGEN Basic Thumbnails and Enable Ajax Pagination.

  12. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    @makemakenotnot - Great news!

    I'm glad you have a working solution!

    - Cais.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic