WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Gravity Forms Directory
Multiple Directories, Same Page - Entries do not display (14 posts)

  1. WebEndev
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have 3 directories set up in the same page. All three of the directories forms have at least one entry. Entries for the first directory display fine. Entries for the second and third directories do not display.

    I then created a post, and inserted one of the directories that did not display in the page. It then displayed entries just fine.

    So it appears that if multiple directories are inserted one after another in the same page/post, only the entries for the first directory are displayed.

    Great plugin! Thank you for your work!

    Using version 3.4 of the plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/gravity-forms-addons/

  2. AutomatedKid
    Member
    Posted 1 year ago #

    r u copying and pasting the shortcode for the additional directories, or are you using the directory selector (menu item) to add them?

    the reason i ask, i noticed that unless you use the menu to add the directory, things don't work like they should.

  3. WebEndev
    Member
    Posted 1 year ago #

    r u copying and pasting the shortcode for the additional directories, or are you using the directory selector (menu item) to add them?

    I'm using the 'Add Directory' button, then selecting a form and proceeding from there. http://screencast.com/t/ivf8Bio2NQOJ

  4. AutomatedKid
    Member
    Posted 1 year ago #

    okay, i tried a few things to see if i could come up with a solution, but, at least you now know, ur not crazy because it's doing the same for me!

    it looks like u have to wait for zack to respond.

  5. dglatiotis
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same issue. Has anyone found a solution or made progress with the fix. I would rather not hack into the code to fix.

    cheers.

  6. WebEndev
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, I haven't found a solution yet. I did put up a post on the dev's support site though. Still haven't gotten a reply though.

  7. dglatiotis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Cool, thanks for the quick update. I'll let you know if I find anything.

  8. randrboater
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. The first directory on the page is good. The second directory only shows the form entry headings, but no entries appear under the headings. The number of entries is also correct on the second directory (IE Displaying 1 - 13 of 13) so it recognizes that the form and the entries exist, but wont display them on a page.

    As a test, I inserted the directories on a test page that wont display after the first directory on a live page, and they work fine, provided they are the first directory on the page.

    I have tried testing for a theme/plugin conflict, but this did not fix the issue.

    Anybody have a fix yet please?

  9. AUDesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    As a programmer, I am also having issues with the multiple listings. You cannot even recall them from posts to go to a page like in multiple posts. There is something in the program that needs to be fixed. This plugin will work great if this issue is resolved. What I am doing is having a client post an update on a trail condition and it will post the info in the directory that the client is assigned for.
    I would like to see this fixed, otherwise, have to move on and rate it later...

  10. radeleeuw
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here. Still no solution somewhere out there?

  11. TomHarrigan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Open the gravity-forms-addons.php file. On line 1410 you'll see:

    require_once(WP_PLUGIN_DIR . "/" . basename(dirname(__FILE__)) . "/template-row.php");

    Changing this to the following should resolve the issue:

    require(WP_PLUGIN_DIR . "/" . basename(dirname(__FILE__)) . "/template-row.php");

  12. radeleeuw
    Member
    Posted 1 year ago #

    @TomHarrigan: you're briljant! Works perfectly now.
    Thanks!

  13. radeleeuw
    Member
    Posted 1 year ago #

    @TomHarrigan:
    Perhaps any idea on this: http://wordpress.org/support/topic/direct-link-to-single-entry-vieuw
    Would be great... :)

  14. nyladenise
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the response TomHarrigan, I appreciate it as well. Your fix worked, allowing multiple directories to function on a single page. However, now above every directory listing (except the first one on the page) I am getting an error:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4309

    Anybody else have that problem? Any idea why that is or how to fix?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.