WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Multi-site with Multi-domains confusion (5 posts)

  1. Kilmanagh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have been trying to get my multi-site network to work using multiple domains that are on the same server.
    My provider has it setup that sub-domains are in the public_html\ directory, also they are automatically given subdomains under the main domain. So html content for a subdomain can be accessed by using
    public_html\subdomain.com, or subdomain.com or subdomain.maindomain.com.
    So, I set my domain wildcard to *.main domain.com and pointed it to public_html\. I can create my multisite just fine when using the main domain.com.
    Now for the tricky part. for my subdomains.. do I use a wildcard that points to public_html\ or public_html\subdomain.com.?
    I have tried every which way to get this to work on a single multisite install, to no avail..
    Does anyone have a solution that works??

  2. public_html

    Make the wildcard point to public_html

  3. Kilmanagh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I will take your word for it since someone sent me the linksd to the 101 and 110 guides that you wrote. Thank you!

  4. Kilmanagh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I keep getting 404 Page Not found. Seems like the pages are going to the subdomain anyways. I will try and delete the addon subdomain and see if it works. But then again how will it distinguish the domain name if I do that...

  5. Kilmanagh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now I think it is a problem with my htaccess file.
    Anyone know what the htaccess is supposed to be in a subnetwork in the subdomain directory?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic