WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multi site bug parent pages show up in blog ID:2 (4 posts)

  1. studio8c
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hai Guys,

    i run into a ode problem

    Setup:

    Multisite install latest version of WP.

    second blog ID 2
    when i add a new page, and select parent i see all the pages off blog ID:1.

    and with some puggins i have to select some pages from blog ID:2
    But also there i only see the once from ID:1

    wpconfig:

    define('WP_DEBUG', false);
    define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);
    define( 'MULTISITE', true );
    define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', false );
    $base = '/';
    define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'domain.com' );
    define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );
    define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', 1 );
    define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1 );
    define( 'BP_ROOT_BLOG', 2 );
    define('FS_METHOD', 'ftpext');
    define('FTP_BASE', '/domains/######/public_html');
    define('FTP_CONTENT_DIR', '/domains/####/public_html/wp-content');
    define('FTP_PLUGIN_DIR ', '/domains/#####/public_html/wp-content/plugins');
    define('FTP_USER', '####');
    define('FTP_PASS', '####');
    define('FTP_HOST', 'domain.com);
    define('FTP_SSL', false);

    htacces:

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
  2. and with some puggins i have to select some pages from blog ID:2

    What plugins are these?

  3. studio8c
    Member
    Posted 1 year ago #

    S2 member for example

  4. Since what you're seeing is, by no means, default behavior, my first suggestion would be to turn off all your plugins (all) and see if the issue resolves itself.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.