WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Moving from www.domain.com/blog/ to blog.domain.com causing issues with images (5 posts)

  1. Rhys Wynne
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi everybody

    I'm having real issues with one of our client blogs, that we moved from a http://www.domain.com/blog to a blog.domain.com. Physically on the server the blog has remained in the same place, so it's just a simple redirect.

    However, whilst in the back end I've set it so that the wordpress and blog url is blog.domain.com, images in the theme aren't working.

    Furthermore, when I click on "View Background Image" in Firefox on where the image should be, I'm getting the following error:-

    "The requested URL /[F,NC] was not found on this server."

    Even if I hard link the images, host them on a different part of the site etc., I'm still getting this error.

    Any suggestions as to what could be the error? I feel it could be a .htaccess thing.

  2. Rhys Wynne
    Member
    Posted 5 years ago #

    Not entirely sure if it's a .htaccess thing, because there is no htaccess on the server (I removed it as the permalinks weren't working, that's job 2 **grumbles**)

  3. Rhys Wynne
    Member
    Posted 5 years ago #

    Another thing, if I am at blog.domain.com and click "view background image" for the header, the address bar goes to blog.domain.com/images/header.jpg but the image doesn't display (getting the "The requested URL /[F,NC] was not found on this server." error above).

    However, if I open up a new window and type into the address bar "blog.domain.com/images/header.jpg", the image displays fine!?!?!

  4. Rhys Wynne
    Member
    Posted 5 years ago #

    Fixed it :)

    There was hotlink protection on the main site in the .htaccess file, so that when the subdomain referenced the domain, the .htaccess saw it wasn't part of the allowed domains, so it was blocked.

    Commented out of the main file, and it works now :)

  5. lochoe
    Member
    Posted 5 years ago #

    hello rhyswynne..

    i also have problem exactly like you,

    can u help me, what in the .htaccess on root folder need to change..

    i've joomla in my root_folder

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic