WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Moved WP folder - no media !? (5 posts)

  1. venkmanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    HI there,

    I had a WP install in a folder and moved it out to the main domain.

    from mysite.com/sandbox/ to mysite.com

    I logged in, changed the urls then downloaded all the files and moved them to the new folder. I made sure the htaccess file was looking right. but now when I log in ay mysite.com and go to the media library, all i see are the names for each image i uploaded. no image.

    screenshot

    I used Velvet Blues Update URLs, which seems to have worked - in that when i go and look at the database there are no instances of mysite/sandbox except in the guid.

    but still, the media library has nothing physically there. the items are listed. but no files... what's gone wrong !?

  2. venkmanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm downloading the original install again. maybe the files just didn't copy over?!

  3. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Did you move the media files too to the new location?
    http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

  4. venkmanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    thanks for the reply!

    yeah, that's what it was pretty much.
    i missed the uploads folder when i copied the files. classic haha :)

  5. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Glad to note that the problem is resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic