WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Moved blog to new domain media library not showing images (3 posts)

  1. theunseasonedwok
    Member
    Posted 2 years ago #

    I recently tried moving my blog to a new domain http://www.theunseasonedwok.com

    When I check via ftp, all the files are in the wp-content/images folder and organized the same as my old blog. All the images show up in my posts, but my media library has no images in it. Also, when you click on an image it directs you to 404 error page. Also, some of my thumbnails are broken - I did run the regenerate thumbnails plugin on my old blog prior to the site migration for another purpose.

    Any help would be much appreciated. Thanks!

  2. theunseasonedwok
    Member
    Posted 2 years ago #

    One more note - when I did the file transfer I uploaded the wp themes and wp uploads folders manually via ftp. Then i ran the WP, tools, import and I got the following error several times:

    wordpress Fatal error: Out of memory (allocated ....

    Then I changed the memory in my wp-config file and I was able to import my posts and comments, but the images didn't upload into my media library.

  3. BlogKing2
    Member
    Posted 2 years ago #

    Did the same pretty much and media lib empty also.

    <<Install the WordPress importer to import posts, pages, comments, custom fields, categories, and tags from a WordPress export file.>>

    Import tool doesn't say anything about media files. Does this mean it doesn't do it or we just did something wrong.????

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic