WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

"More" Tag Not Working For Posts on 3.8.1? (10 posts)

  1. chasfh
    Member
    Posted 7 months ago #

    I've just started working with WordPress and I am using 3.8.1. I am taking tutorials to learn it and one of the tutorials discussed the More tag, so I thought I would try it, and it doesn't appear to work for me.

    (I don't know how to post pics here and there is no preview, so i will provide link to my Photobucket.)

    I clicked the correct button in the Visual box, and the "more" designation appears in the text box, as you can see here (green circles):

    http://i983.photobucket.com/albums/ae314/chasfh/1-30-142-43-00PM_zps26aca0bb.png

    But when I publish, it does not appear where it should (red arrow):

    http://i983.photobucket.com/albums/ae314/chasfh/1-30-142-43-47PM_zpsa2d3b4c4.png

    Am I not doing something correctly, or is this a bug?

  2. chasfh
    Member
    Posted 7 months ago #

    BTW, when I click over to the Text tab, the tag looks like this:

    <!--more-->

  3. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 7 months ago #

    what theme are you working with?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 7 months ago #

    What theme are you using? Where did you download it from?

  5. chasfh
    Member
    Posted 7 months ago #

    I'm using 2014.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 7 months ago #

    Can you post a link to a publically accessible page that demonstrates this issue? The more tag seems to be working for everyone else when using the 2014 theme.

  7. chasfh
    Member
    Posted 7 months ago #

    Sure, here's the page on my site:

    http://goo.gl/T16rgM

    Is this sufficient? What else can I send to you that won't cede full control of my site to the public?

  8. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 7 months ago #

    your link is to a single post where by default the 'read more' tag does not have effect; the 'read more' will only have effect on index pages or archive pages.

    for example, if you go to the 'blog' page, you can see that the post is cut-off properly at the 'read more' position.

  9. chasfh
    Member
    Posted 7 months ago #

    That's it! So it does work. And very strange that you're not able to see it in preview or single post mode.

    Thanks!

  10. meggio
    Member
    Posted 5 months ago #

    So... If I have a static home page, and I want a "read more" on that page, how do I set that up?

Reply

You must log in to post.

About this Topic