WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Hueman
[resolved] MORE Sidebar (10 posts)

  1. Wim Claessen
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello Alexander,
    Me again.
    One of the great things of your Theme is that the sidebars dissapear when accessing the site from Ipad or Iphone.
    Then there are two buttons << and >> you can use to open the sidebars again.
    I just found out that both on Iphone and on Ipad, the << button to open the right sidebar does not work anymore.
    On Iphone it's the same problem, but the >> button to open the left sidebar does work.

    The only difference is that I switched to a new much faster host.
    And then the host yesterday switched from WP 3.7 to WP 3.8

    Hope you can figure out what might be the couse of this.

    Have a good evening.

    Wim.

  2. Alexander Agnarson
    Member
    Theme Author

    Posted 8 months ago #

    The theme javascript on your website is broken, so there seem to be a plugin conflict. Disable all plugins, then re-activate them one by one to see which one is breaking the theme. (A good way to check if it works is to see if the "Producten" dropdown has a smooth animation to it, or the back to top button scrolls back to top slowly when pressed).

    If that does not sort out the font awesome issue:
    1. Did all font files get uploaded in original condition when switching host?
    2. Does the new host use CDN services to speed up the site? If so, you could perhaps ask your webhost to add this htaccess file for the FontAwesome files to load properly:
    - http://wordpress.org/support/topic/font-awesome-not-working?replies=3#post-4921179
    - http://support.maxcdn.com/tutorials/htaccess-examples/
    3. Possibly try re-uploading the theme (I find it strange that some FA icons works and some do not, unless they have been modified incorrectly via CSS)
    4. Empty all caches, force-refresh the page with F5 while viewing

  3. Wim Claessen
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Alexander, Goodmorning.

    Thanks for your remarks. I followed up your suggestions, but i could not find a solution yet.
    However, I did notice that the problem only occurs on self made pages and on single posts. There is no problem with category Archives, but then on the other side the Shop/Winkel which is also on a page works fine.

    So my own pages, like http://lekkerinmijnvel.nu/over-nancy-2/
    or posts like http://lekkerinmijnvel.nu/cheetah_foundation/
    These do not work.

    But category archives like http://lekkerinmijnvel.nu/category/nancy-dijstelbloem/
    and shop pages like http://lekkerinmijnvel.nu/winkel/
    These do work fine.

    Maybe this rings a bell for you and hopefully you could gide me further with some hints.

    Best regards,
    Wim

  4. Wim Claessen
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Alexander,

    Just a small addition.
    I realised that the shop/winkel page is probably also in fact some kind of a category/archive page.

    That makes it simpler.

    The toggle sidebars work fine on archive category pages.
    They do not work on pages and single posts.

    Hope that helps.
    Thanks.

  5. Wim Claessen
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello Alexander,

    I noticed one more thing that might help to solve the toggle sidebar problem I experience.

    When I go to Dashboard/Themes and then to Theme Details of Hueman, i get this page:
    http://lekkerinmijnvel.nu/wp-admin/customize.php?theme=hueman
    Here on the right side you see my website and on the left sidebar are some Options for selectinh Homepage etc.
    In this display, the Toggle sidebars DO work. (Try menu "Over Nancy" wich is a page. It works here, but it does not work when I approach it directly under normal usage)

    Hope this helps,
    Regards,
    Wim.

  6. Wim Claessen
    Member
    Posted 8 months ago #

    YESSS!
    I finally found the course of the problem.
    It is the Jetpack by WordPress plugin that interferes with hueman
    http://wordpress.org/plugins/jetpack/

  7. Alexander Agnarson
    Member
    Theme Author

    Posted 8 months ago #

    Ahh! Thanks for the update, that saves me a lot of work.

  8. Wim Claessen
    Member
    Posted 8 months ago #

    Glad I could be of a liitle help.
    Please inform me if you ever find the time to solve this.
    I do miss the stats functionallity that came with the plugin.

  9. Alexander Agnarson
    Member
    Theme Author

    Posted 8 months ago #

    You could try adding this to your child theme's functions.php:

    function alx_plugins() { }

    Emptying the class-tgm-plugin-activation.php function completely, which seems like the most likely thing to conflict with Jetpack.

    Also, in functions.php, copy over the whole alx_load function to the child theme's functions.php and remove this line from it:

    // Load TGM plugin activation
    load_template( get_template_directory() . '/functions/class-tgm-plugin-activation.php' );

    Should disable TGM Plugin Activation completely.

  10. Wim Claessen
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello Alexander,

    Is there any chance that you take care of this in a next update?
    I am probably not the only one that wants to use Jetpack.

    Regards,
    Wim.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.