WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

BlackBird
Mobile background loads wrong, ? tiles (6 posts)

  1. levijj86
    Member
    Posted 11 months ago #

    If I open my website http://www.highnoteproduction.com on the default browser on my Motorola DROID 4, the background doesn't load properly. It should be the default white background but instead it shows lots of little blue boxes with ?'s in them . When I use chrome on the same phone it works fine.

  2. hellfst
    Member
    Posted 10 months ago #

    Have you modified the background in any way? Any css background properties for the html tag? If so you can remove them since the default background is white no?

    [link removed]

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 10 months ago #

    @hellfst - please stop posting links to your site - they are not relevant to helping out here and will be deleted.

  4. hellfst
    Member
    Posted 10 months ago #

    ha sorry about that, just wanted to show him some stuff i did for that theme.

  5. Andrew Nevins
    Barrel Rider, Spam Zapper & Volunteer Moderator
    Posted 10 months ago #

    No worries, thanks for helping out :)

  6. levijj86
    Member
    Posted 10 months ago #

    I haven't modified the css at all. I am a beginner, I couldn't modify it if I wanted to. I tried to test it on other people's phones, but they all had newer droids that come with chrome as the default browser, so there is no issue there. It also works fine on i-phones. It looks like by the time the issue is resolved, I'll be the only one with that stupid browser anyway.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic