WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Mini Loops
ml_image width/height (1 post)

  1. jmichaelk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I am experiencing a strange issue, that I've found a workaround for, but I wanted to bring it to your attention, as it seems odd, though I'm probably doing something wrong. I built a site recently, in which I'm using your plug-in on the front page, to show a few recent posts, along with a thumbnail image. A few weeks after I built the site, I checked back in and the images were gone. I played around with the sizings and for some reason, the original sizes 50x50 would yield a missing thumb image, but anything slightly bigger or smaller than that, the image shows fine. Like I said, I changed the width to 45 and it shows fine and at 55, shows fine too. No rush, but if you can take a look, just to see what I might be doing wrong, that would be great. Thanks!

    <div style="float: left; width: auto; margin-right: 15px; margin-bottom: 20px;">
    <div style="float: left; width:auto; height:80px; margin-top: 4px;margin-bottom:1px;margin-right:15px;">[ml_image from=thumb height=55 width=55]</div><span style="color: #375062; font-weight: bold; font-size: 1.3em; font-family: lato;">[date format="m.d.Y | "][ml_title]</span><br />[ml_excerpt custom=1 after="Read More" space_between=1]
    </div>

    http://wordpress.org/extend/plugins/mini-loops/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.