WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Landing Pages
[resolved] missing modal, stray code & how to remove comments issues (4 posts)

  1. catwingz
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm rolling three issues into one. My apologies if this causes confusion.

    I decided to try Tubelar because the sample shows it uses a modal window set up close to what I want to use. The problem is that all I get is my form on a page. The best solution would be to just have the modal and leave the pages out of the equation. At the very least I'd like to recreate the semi-transparent dialog box, preferably on top of my regular home page, rather than one I have no use for, turning it into a soft squeeze.

    The second problem is that it shows up looking like a blog post with the comments disabled, announcing "no comments." Since it doesn't show up as either a post or page, how do I remove date, author and the comment status?

    The final problem is some stray code showing at the top of the page. }); is at the top. I can't rule out the possibility that there is code at the bottom because it would blend into the footer. The temporary location for this is . Since it's published it should be visible. thank you

    http://wordpress.org/plugins/landing-pages/

  2. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Sounds like a plugin/theme conflict.

    To test for a theme conflict:

    1. Activate default Twenty Ten, Eleven, Twelve, or Thirteen theme
    2. Check to see if the issue still occurs
    3. If the issue does not occur after having activated the default "Twenty" theme, your theme is causing a conflict with landing pages.

    To test for a plugin conflict:

    1. Deactivate ALL plugins
    2. Activate Landing Pages
    3. Check to see if the issue occurs

    If the issue does not occur, one (or more) of your plugins is causing a conflict with Landing Pages.

    To determine which plugin(s) is causing the conflict, follow these steps:

    1. Activate each plugin one by one
    2. Check to see if the issue occurs after each plugin is activated
  3. David Wells
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Any updates here?

  4. catwingz
    Member
    Posted 10 months ago #

    I switched to another plugin which works fine without debugging. Thanks

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic