WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Kitchenbug
[resolved] Missing gifs from assets (5 posts)

  1. feonix83
    Member
    Posted 1 year ago #

    I keep getting 404 messages on a site for these files: kitchenbug/application/assets/img/DeleteA.gif and kitchenbug/application/assets/img/DeleteB.gif

    http://wordpress.org/extend/plugins/kitchenbug/

  2. kitchenbug
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi feonix83,

    I'll need a bit more information in order to find out what happened. Please try the following:

    1) Create a new post
    2) Click on the Kitchenbug moustache icon
    3) Enter a recipe name, an ingredient, a servings number and a direction
    4) Click on Continue.
    5) In the 2nd step which appears choose to add an image. After adding the image, hover with your mouse on the image - two icons should appear. I need to know if both icons have an 'X' on them or just the right one.

  3. feonix83
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I hover over over the image, the delete icons do not load. On a side note, I noticed this image in the upper right of the interface:

    Not hovering over icon: http://i.imgur.com/NPy3h.png
    hovering over the icon: http://i.imgur.com/rSGkR.png

    Not sure if this was related but thought it worth mentioning. Browser is chrome Version 23.0.1271.97 m. Also, I am very impressed with your plugin. This is the second, and hopefully last recipe plugin I will ever use/need/want!

  4. kitchenbug
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi feonix,

    Thanks for the information. The problem is probably caused by some clash with the theme. I'll contact you directly through your email.

  5. kitchenbug
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi feonix,

    New plugin version includes the fix.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic