WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Missing Advanced write post Panel (6 posts)

  1. ojdiaz
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello... A while ago i had an error in this WP blog with the error Fatal Error: Exceded memory usage .... the solution was to edit the PHP.INI file in the server in order to increase the memory alocated for scripts from 8 MB to something higher. Afterwards, I tried to post a new entry and the write post panel shows up differente. It looks like this, when it usually looked like this

    I'd appreciate any help since the I can't post now using some HTML features as i Used to

    Thanks a lot

  2. MichaelH
    Member
    Posted 6 years ago #

    Is the Use the visual rich editor when writing setting in
    Administration > Profile > Your Profile checked?

  3. ojdiaz
    Member
    Posted 6 years ago #

    Yes it is... I just check it... When I uncheck it it looked like an different editor, but still there are no signs of the Visual or Code Tabs

  4. ojdiaz
    Member
    Posted 6 years ago #

    I forgot to upload image... When i Uncheck the Visual Editor under user/profile, The write post panel looks like this

  5. ojdiaz
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello there... I just solved the issue. According to my server, the parameter memory_limit in the PHP.ini file was to be changed by me in every folder it was used, in this case, copied, because the Apache server has the PHPSexec enabled. In my case, the issue was coming from the folder where a file calle TinyMCEeditor.php was located. I just copied the file there and it was visible again. Thanks anyway

  6. Kathi
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm having the same problem. I believe my problem may have started after activating the real-wysiwyg plugin. I deactivated the plugin then deleted it, but my editor panels look like the gents above. I also have the
    Visual Editor under user/profile checked.

    Should I try uploading the entire wp-admin folder?

    I don't know if this is related but I also have a problem with my text looking awful! The text is all broken up - but when viewed on another computer it is fine. I can't seem to get anyone to respond to my post regarding that problem.

    Kathi

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic