WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ajax Event Calendar
[resolved] Minor bug in IE8 (15 posts)

  1. weiming
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I have upgraded to version 0.9.9.2 and got a "Expected identifier, string or number in jquery.init_show_calendar.js Line 30" error when I viewed my page in IE8, and no calendar was displayed in a page with the [calendar] shortcode. No such errors on Firefox or Safari.

    I googled and found that the cause was an extra comma after the last object parameter and so IE was expecting another one, and hence stopped the JavaScript. I removed the last comma and everything works fine.

    Just to let you know. :)

  2. Eran Miller
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I've fixed the bug, it should not appear in future releases.

    Thanks for your help.

  3. btwixt3
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can you please specify which line needs the comma removed? I see the line 30 error in IE but removing a comma after line 30 did not resolve the issue for me.

  4. Eran Miller
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    next: ' ► ', // right triangle
    Remove that comma.

  5. zschmid
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had this issue in IE7 not IE8, fixing that line in addition to removing the comma on line 61
    'excluded': (shortcode.excluded) ? 1 : 0, resolved the issue for me.

    However in IE8 I am receiving the following error when clicking on any of the events on either the calendar or widget. The modal window doesn't appear and instead generates this error:

    Not implemented
    jquery.simplemodal.1.4.1.min.js?ver=1.4.1, line 15 character 440

    Has anyone else seen this?

  6. Eran Miller
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks for the notice zschmid: Line 61 also had an extra comma (guess I was feeling particularly Harvard the other day). I'll be sure to include that patch in the next release as well.

    I don't have IE8, but I ran IE9 in IE8 mode but was unable to replicate the issue you mentioned. Have you had any luck resolving the origin of that bug?

    Eran

  7. moonshadow
    Member
    Posted 2 years ago #

    I also encounter the same problem after upgrading to latest release.

    Which file should I look in for the above codes?

    Thanks!

  8. Eran Miller
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @moonshadow: The latest release IS 0.9.9.2 - the solution is posted above in complete detail - jquery.init_show_calendar.js

  9. moonshadow
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks! :)

  10. C1D
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for the solution posted above, huge help!

  11. Bobbins
    Member
    Posted 2 years ago #

    Great thanks for that, line 30 and 61 fixes same bug in IE6 as well.

  12. zelkovawebstudio
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks a lot to everybody, lines 30 and 61 fixed my problem too in IE7.
    Greetings!

  13. Gregg Banse
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes. Thank you folks.

  14. loumitch
    Member
    Posted 2 years ago #

    Anyone's navigation buttons disappearing in IE? I see them while the page loads, but as soon as it does they disappear. I noticed if I double click the area the arrows should be in, then they show up. Something in custom.css is causing it, because when I remove the stylesheet, the arrows stay visible and I can go forward or backwards at that point.

  15. berlina
    Member
    Posted 2 years ago #

    loumitch, Having the same issue here. Running WP 3.2.1, plugin v1.0. I can highlight the area where the navigation should be and it will show up randomly. But it does the same thing in the beginning. Chrome and FF work, but IE9 doesn't.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic