WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Rich Text Excerpts
[resolved] Minimal Editor is Not Compatible with 3.5 (8 posts)

  1. mrwweb
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see that the plugin is marked as supporting 3.5, but unless I'm missing something, the "minimal editor" option shows no buttons for the visual editor. This is testing on 3.5-RC1-22852 with no other plugins activated and Twenty Twelve.

    http://wordpress.org/extend/plugins/rich-text-excerpts/

  2. logiclab
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same with me. Have you found a solution?

    Thanks,

    logiclab

  3. bjorsq
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you please confirm the WordPress versions you are having a problem with? I have experienced something similar on my development sites, but I usually track trunk on them so the occasional glitch is to be expected (I could say the same for Release Candidates). I haven't experienced this on any of the production sites I manage which track stable versions.

  4. mrwweb
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm on 3.5.1 with version 1.1 of the plugin. I've now gotten the problem on both a local copy of WordPress and one hosted on bluehost.

    Strangely, for that second one, when I first activated the plugin, the minimal editor was fine. But when I changed to the full editor and then back, the minimal editor was now gone...

  5. logiclab
    Member
    Posted 1 year ago #

    i think I deselected Disable the visual editor when writing under USERS > PERSONAL OPTIONS.

    Cant remember exactly.

  6. bjorsq
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    @mrwweb I think there are bugs in the options handling code in the current version. I'm updating the plugin this weekend which should hopefully fix them.

  7. bjorsq
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Please start a new support thread if this behaviour persists in the new version

  8. mrwweb
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks @bjorsq! Just coming back to report that I'm seeing this issue resolved with the newest update.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic