WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Migration problem - Platinum SEO - Bad Home Title (2 posts)

  1. Patrick_PL
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi

    I have a little problem with the "Platinum SEO" plugin - before installing this plugin I had installed "All in one SEO", but I decided to change plugin to "Platinum SEO" so I made ​​the migration from the "All ..." to "Platinum SEO"

    After the migration, everything was ok except for one small, but quite problematic, "thing" - well the name - Home Title presents itself in this way:

    < title >Seriale | Multi-Kino< /title >

    and should be simply like this:

    < title >Multi-Kino< /title >

    In the plug-in settings I set homepage title to "Multi-Kino" , "also in the WP standard settings> General> Sites Title I set it to" Multi-Kino" but nothing change, when I cheak my site source code title still looks like "Seriale | Multi-Kino"

    In /header.php I have the following code:

    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    
    <?php if (is_single() || is_page() ) : if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    <meta name="description" content="<?php the_excerpt_rss(); ?>" />
    <?php endwhile; endif; elseif(is_home()) : ?>
    <meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>" />
    <?php endif; ?>
    
    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; Blog Archive <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style<?php echo get_option('style_select'); ?>.css" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <link rel="shortcut icon" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/favicon.ico" type="image/x-icon" />

    Somebody know how to fix this bug, because right now its working really bad for my site SEO.

  2. Patrick_PL
    Member
    Posted 3 years ago #

    BTW when I turn off "Rewrite Titles" in plugin setting everything is good, home title is "Multi-Kino", but I need that option torn on and when I do that title back to the "Seriale | Multi-Kino" :/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic