WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MetaWeblogAPI Publishing (7 posts)

  1. gregorsmith
    Member
    Posted 8 years ago #

    This may take a little explaining, but ever since I changed to WP2, the layout settings I specified in Flick for the Blog This function (ie classes for the image and what not) are not being published with the post.

    I have double checked Flickr incase the settings were screwed up on their end, but it's not, I published to a WP1.5.2 blog and the formatting came through no problem, has there been changes to the xmlrpc file that I'm not aware of?

    Has anyone else had similar problems?

  2. gregorsmith
    Member
    Posted 8 years ago #

    I hate to be a pain, but i'm bumping this

  3. Ryan Boren
    WordPress Dev
    Posted 8 years ago #

    Users that don't have Editor or Administrator privileges have their posts filtered through kses for security reasons. You can use the role editor plugin to give Authors 'unfiltered_html' privileges or simply bump Authors to Editors.

  4. gregorsmith
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm the only user on this blog, so surely that needn't apply?

  5. Rubsi
    Member
    Posted 8 years ago #

    hehe - u said bog, I sure hope you sit on that alone

  6. gregorsmith
    Member
    Posted 8 years ago #

    :P fingers too fast for my brain right now

  7. Ryan Boren
    WordPress Dev
    Posted 8 years ago #

    If you are an Administrator or an Editor, you shouldn't be filtered. If you are being filtered, sounds like we have a bug.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic