WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Menus are repeating! (9 posts)

  1. Dawn
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello,

    Since updating to 3.7 this morning, I am getting duplicated menus. I have upgraded two sites to see if the problem repeated. It did.
    You can see the problem very well by going to the two sites:
    http://www.bingoforpatriots.com
    http://www.auntgoose.com

    Any help or suggestions please?

    Thanks,
    Dawn

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

  3. Dawn
    Member
    Posted 9 months ago #

    Yes. There is nothing there that deals with this. At least as far as I can see.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    So you've cleared any caching on your site and browser?

    Deactivated all plugins?

    Switched to the default theme to see if it's a theme issue?

  5. Dawn
    Member
    Posted 9 months ago #

    OK. Sorry. I did not see those instructions on the url you gave, but I did figure out that this is a theme issue. Apparently the upgrade broke one of available navigation menus available through the theme.
    I know the upgrade broke it because no other of my installations of this same theme have the problem and none of them have been upgraded.
    I have turned off that navigation menu on one site for now so the problem is not an issue except that I can no longer use that menu, but hey I am sure it will all work out. :)
    The theme is Suffusion and I will be notifying the developer of the issue.

    Thanks for your time,
    Dawn
    BTW: should be marked as resolved here? IDK

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Yep, if you're taking it to Suffusion's forum. I'm sure Sayontan will be right on it.

  7. freakyy85
    Member
    Posted 9 months ago #

    ok well i cant find any post on the forum that matches my problem and on the forum i cant register and therefore not post because its not sending me a confirmation email and i cant activate an account

  8. freakyy85
    Member
    Posted 9 months ago #

    i got it fixed thank you :)

  9. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    What was the solution if you don't mind me asking?

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.