WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Menu Links not working (11 posts)

  1. colinibberson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    First of all I don't know if you would answer a question when it's for a paid for theme but here goes just in case.
    I'm using Elegant Themes Professional and am having a problem with some of my menu links.

    http://www.ibbersonmarketing.com the link to the right of the Home link isn't working. (As are a few of the other links not working). If you click on the Website Creation link - nothing happens and in the address bar there is an # symbol added.

    I'm baffled - I've tried everything, including resetting the Permalinks.
    I'd be very grateful if anyone has any suggestions?

    Kind Regards

  2. Andrew Nevins
    Spam zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    What have your theme's vendors discussed about this issue?

  3. colinibberson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nothing yet - unfortunately that's one of the problems. They are sometimes very, very slow to answer.

  4. IMICreation
    Member
    Posted 1 year ago #

    can i see your header.php
    if yes please use pastebin

  5. colinibberson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi nitin_8

    I've no problem with sending the header .php but I'm sorry I don't know what you mean by pastebin?

    Please excuse my ignorance.

  6. IMICreation
    Member
    Posted 1 year ago #

    go to pastebin.com and paste your header.php code there and code will generate than copy that code and paste here

  7. colinibberson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Aha - OK - standby please.

  8. colinibberson
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK it's given me raw paste data - is this what I put in here?

  9. IMICreation
    Member
    Posted 1 year ago #

    copy the address from address bar pastebin.com/xxxxxxxxxxxx

  10. colinibberson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hope this is it?

    http://pastebin.com/zMrYAeFc

  11. colinibberson
    Member
    Posted 1 year ago #

    By the way - I run the theme through a Child Theme - I trust that that won't make a difference?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic