WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Menu Links Not Working (10 posts)

  1. stoumi
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have searched and researched and haven't found an answer. Hopefully it's just stupidity on my part. I recently upgraded my WP.org web site theme (Twenty Ten 1.3) and might not have paid close enough attention to complete the upgrade.

    I didn't know that the menus were no longer working until it was brought to my attention. I have tried numerous times to get the menus working, it shows all the submenus under the parent and the content is still there, but for the life of me I can't find a solution to get those working again.

    My site is http://www.the6thfloor.com. Thank you in advance for the assistance.

    Steve

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 2 years ago #

    try re-saving your permalinks
    dashboard - settings - permalinks

  3. stoumi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Samuel B, thanks I re-saved the permalinks, but the program still exists. The menu, for example ABOUT is linked to http://www.the6thfloor.com/about/. When someone clicks on ABOUT it goes to a blank page, as do all the other menus I originally had working before the upgrade. Any other ideas?

    Steve

  4. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 2 years ago #

    seems some problem in page.php in theme file as all other template is working fine. please post code of page.php.

    Thanks

  5. stoumi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Pankaj, here is the page.php code:

    <?php
    /**
     * The template for displaying all pages.
     *
     * This is the template that displays all pages by default.
     * Please note that this is the WordPress construct of pages
     * and that other 'pages' on your WordPress site will use a
     * different template.
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage Twenty_Ten
     * @since Twenty Ten 1.0
     */
    
    get_header(); ?>
    
    		<div id="container">
    			<div id="content" role="main">
    
    			<?php
    			/* Run the loop to output the page.
    			 * If you want to overload this in a child theme then include a file
    			 * called loop-page.php and that will be used instead.
    			 */
    			get_template_part( 'loop', 'page' );
    			?>
    
    			</div><!-- #content -->
    		</div><!-- #container -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>
  6. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 2 years ago #

    page.php looks fine when we click on any page server is returning only

    <!DOCTYPE html>
    
    <html dir="ltr" lang="en-US">
    
    <head>
    
    <meta charset="UTF-8" />
    
    <title>

    check code after that in header.php which is not rendering properly

  7. stoumi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Not being familiar with php, what should I be looking for in the header.php or should I post that as well? I tried a quick upgrade to the Twenty Eleven Theme and had the same issue...

    Steve

  8. stoumi
    Member
    Posted 2 years ago #

    I can't even view the pages when I go to the PAGES section on the Dashboard. I can edit and quick edit and trash, but view won't open the page it, still ends up going to http://www.the6thfloor.com/about/ and it's an empty page.

  9. stoumi
    Member
    Posted 2 years ago #

    After further thought and fiddling with the web site. It's not a link issue, but a page issue. The last thing I can think of is to remove the created page and add it as a new page to see if is able to be seen when the link is clicked on.

  10. stoumi
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have also attempted to add a new PAGE unfortunately it too cannot be viewed. I am quickly running out of ideas as I have been searching endless for Troubleshooting forum for other ideas.

    Steve

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags