WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Formation
[resolved] Menu Issue (8 posts)

  1. shlebain
    Member
    Posted 5 months ago #

    How I have set up the Menu in the back-end is not how it's showing up on the front end.

    I am pressing 'Save Menu' as well. I have screen shots. Do you accept screenshots?

  2. shlebain
    Member
    Posted 5 months ago #

    It's working correctly now as it used to..

  3. shlebain
    Member
    Posted 5 months ago #

    It's not working again.. same issue the first time. The Saved Menu does not look like how it should.

  4. shlebain
    Member
    Posted 5 months ago #

    It's been corrected again.. Is this error something to expect frequently?

  5. Ossie Heffell
    Member
    Theme Author

    Posted 5 months ago #

    Hello, was it possibly a caching issue?

  6. shlebain
    Member
    Posted 5 months ago #

    Thank you for your response but I'm pretty sure it wasn't I cleared that as well.

    What would happen is that the latest page I added to the menu would appear as the last tab on the Primary Menu on the front end even if I put it as a sub-item of a top level item. I checked and double-checked if it was a sub-item and it would still appear as a top level item. Maybe it's just a bug?

  7. Ossie Heffell
    Member
    Theme Author

    Posted 5 months ago #

    I have tested the menu and it works for me. You said that it is now correct?

  8. shlebain
    Member
    Posted 5 months ago #

    Yea it has been working correctly yesterday and today.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.