WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Menu is missing (32 posts)

  1. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    When i go to:
    Appearence - Menu in the controlpanel i cant save my menu.
    I tryed to add som pages and when i press save the menu disappears.

    I tried deactivate all my plugins but with out luck! Kan anyone help me?

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    What theme are you using? Where did you download it from?

  3. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    Im using one of the default themes
    http://www.tvvestsjaelland.dk

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Can you replicate the problem using the default Twenty Thirteen theme with all plugins deactivated?

  5. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    I just did the problem is still there..

  6. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    How exactly are you trying to set up this menu? Have you reviewed custom menus?

  7. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    I tried to make a custom menu then i thoosed some pages and when i klik save the menu dissapears and i can not open/those it again.

  8. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Have you checked your database recently? When was it last repaired?

  9. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    I contacted my host provider and they told me that the problem must be with wordpress!
    I dont know when it was repaired latest.. is it something they should do?

  10. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    No. Your database is your responsibility.

    Try checking your site's error logs for messages. Your hosts should be able to help you accessing your site's error logs.

  11. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    My sidebars are missing aswell in the frontend at http://www.tvvestsjaelland.dk

  12. ruthkutt
    Member
    Posted 6 months ago #

    I have the same problem only my widgets and my menu is missing. This was a brand new install using fantastico and the theme OptimizePress2. I just started working on the design. There are very few plugins installed. If anyone has some suggestions, i would be most grateful.

  13. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 6 months ago #

    @ruthkutt - please start your own thread - you need to start by deactivating ALL plugins and switching to a default theme.

  14. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    @ruthkutt: It is impolite to interrupt another poster's ongoing thread with a question of your own. It causes significant problems for the forum's volunteers and prevents us from being able to track issues by topic. Please post your own topic.

  15. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    Its the same with my widges now they can not be saved. I can not se the once i thosed when i go back to widges..

    I had to turn back to twentyeleven and turn on the plugins again. because of the man who owns this site is very angry with me.. the problem has been for many days now.

  16. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    I'm sorry but it sounds like you have a failing database. Do you have a recent database backup?

  17. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    I will try contack my provider.. thanks!

  18. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    @ruthkutt: will you PLEASE post your own topic!

  19. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi again

    My provider tells me that there is nothing wrong with my database. What could the error then be? now the menu is missing in the frontend look: tvvestsjaelland.dk

    /Mathilda

  20. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Please switch to the default 2013 theme and deactivate all plugins.

  21. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    I allready did that many times but i did it again now! But the man who owns the site is crasy angry at me when i chance to the other theme and because it dosent work!
    I just change it as you told me but when its with the 2013 theme the widgets do not show aswell.

    Thank you!

  22. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    When you change themes, you have to set up new widgets. You also have to apply your custom menu if you were previously using one. Were you?

  23. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    I did apply widets and menu

  24. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Have you tried setting up a new custom menu> Have you reviewed the custom menu guide?

  25. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    Yes i tried that many times.. but the menu disappears when i press save

  26. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    How many items are in this custom menu?

  27. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    4 items

  28. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Try checking your site's error logs for messages. Your hosts should be able to help you accessing your site's error logs.

  29. MathildaM
    Member
    Posted 6 months ago #

    My host tells me that they dont have error logs because my site is not in one common server but many different???

  30. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 6 months ago #

    Have you told them of all these problems you are having on your site?

Reply »

You must log in to post.

About this Topic