WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Menu function missing from Appearance (11 posts)

  1. jfkindc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi. I can't find the menu editing function now that I have installed 3.5.1. Please advise.

    Thanks, Jim

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    See Appearance -> Menus

  3. jfkindc
    Member
    Posted 1 year ago #

    That's where it's missing from (See title of my post). If it is happening to me I'm sure it is happening to someone else.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Site url?

  5. jfkindc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Site is: http://flexsalonconcept.com

    Not sure that will help much because the missing menu function is on the dashboard...

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I'm aware of that. :-) Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  7. mstroz
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem. Has anyone resolved this issue?

    Problem:
    /wp-admin > Appearance > Menus > original custom menu I created is missing, however the menu structure is still in place.

    Diagnostics so far:
    ~ deactivated all plugins one by one first.
    ~ switched to Twenty Twelve theme, problem still exists.
    ~ reset plugins folder via FTP.
    ~ tried to find custom menu name in MySQL.
    ~ searched for too long until I found this post.

    I could try and add another custom menu, but since the original is still showing on the public side of the site, I'm thinking I'm going to do more harm.

  8. dragonflyfla
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am also having this problem on one of client's site. I have uninstalled, upgraded and reinstalled plugins and I have switched to the twenty-ten template. No luck with any of it.

  9. dragonflyfla
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow....just had a look at how old this thread is. Not very encouraging. :-(

  10. mstroz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi dragonflyfla,

    My solution was to simply duplicate the menu. The original menu is gone, although it still may be showing on the site. Anyway, I just duplicated the menu and it checked that all the links were correct and it worked fine.

    Good luck.
    Mark

  11. dragonflyfla
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Mark. We finally got it back. A couple of plugins were friendly with the new wordpress upgrades.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic