WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Events Manager
[resolved] Menu Disappears (13 posts)

  1. JMichiels
    Member
    Posted 1 year ago #

    When EM is activated my menus disappear. I have tried the Twenty Eleven (2011) and Twenty Twelve (2012) themes and the same thing occurs. If I disable Events Manager then the menu is visable. When I activage Events Manager the menu disappears.

    Here is the site. I will reactivate the plugins so you can see what it looks like when activated.

    http://cancerraces.org

    http://wordpress.org/extend/plugins/events-manager/

  2. JMichiels
    Member
    Posted 1 year ago #

    I reverted to 5.2.8 and the menus work again. Might be worth investigating what's happening in 5.2.9.

  3. RetroTorque
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've got this problem as well.

  4. agelonwl
    Member
    Posted 1 year ago #

    can you try the following steps:

    1. revert back to default wp theme
    2. disable all plugins
    3. activate events manager
    4. activate other plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

  5. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I personally can't reproduce this problem, but I'm pretty sure what's causing it.

    If someone can send me some admin info to support at our site (wp-events-plugin.com) we'll look at your setup to try and reproduce this. First come first served!

    The odd thing is, the change we made is meant to correct something we weren't doing correctly with usage of parse_query filters in the first place.

  6. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    btw, make sure you provide a link to this page in the email, so we know what it's about.

  7. JMichiels
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sending credentials via private mail

  8. RetroTorque
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks guys,

    Just to re-cap. I had this problem even with all plugins de-activated apart from:

    Buddypress 1.6.1
    Events Manager 5.2.9
    EM Pro 2.2.3

    Deactivating EM 2.2.9 brings back menu.

  9. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK, I think I figured out the problem!

    This is caused only on installs with EM on the home page. The problem was in classes/em-permalinks.php

    I'll be updating the dev version 5.2.9.1 with a fix to this within a few hours, which you can update to by going to Events > Settings > Admin Tools > Check Dev Versions

  10. JMichiels
    Member
    Posted 1 year ago #

    good to hear. Your support is awesome!

  11. RetroTorque
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Marcus, that's great. I've updated and the menu is back working again! Many thanks!

  12. JMichiels
    Member
    Posted 1 year ago #

    Working on my site too. Kudos.

  13. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    thx for confirming

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic