WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Media Uploader: Won't Add Featured Images (10 posts)

  1. ithacaindy
    Member
    Posted 1 year ago #

    A problem with the beta media uploader: I cannot add a featured image. After selecting an image from the media library, or uploading a new image, the media screen will not add a featured image to a post.

  2. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Are you actually doing this using the 'Featured Image' box on the right sidebar?

    I noticed that the featured image, and the media uploader seem to have been seperated out - leads me to believe this is intentional.

  3. ithacaindy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes. When I tried the 'Featured Image" box on the right sidebar, a featured image does not appear either in the box or in the theme. When I use the legacy media uploader, it provides the option to use an image as featured -- and when an image is selected -- the "Featured Image" on the right sidebar is filled-in.

  4. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Hm. The uploader was different on build 22352. It all worked fine for featured images.

    and on 22455 (I just updated to test) I do not see any way to actually set a featured image - but, the uploader is still labelled as Beta, and has changed on each update, hopefully still being worked on!

  5. foralien
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'd just like to mention the same bug in 22455 - there is simply no option to add Featured image through Beta Media dialogue - hope it'll be resolved soon.

  6. Daryl Koopersmith
    WordPress Dev
    Posted 1 year ago #

    The featured images meta box was temporarily broken as we shuffled around a few of the media pieces. Sorry about that!

    As of [22496], the featured images meta box should be running smoothly. Until a nightly is pushed, you'll need SCRIPT_DEBUG turned on to test it.

  7. foralien
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Daryl, thank you for the explanation, going to test :)

  8. Vann Digital Networks
    Member
    Posted 1 year ago #

    yea neither button (Add Media & Featuted Image) dont work for us either

  9. Which browser and OS are you using?

  10. ithacaindy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Chrome and OS 10.7. But the latest beta (2.5xxx) cured the problem. I love the media uploader now. Can't wait to turn 3.5 loose on my live site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic