WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Media uploader isn't working after updating to 3.3.1 (6 posts)

  1. MSemlali
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    After updating my WordPress to 3.3.1 about 2 weeks ago, I had a big problem with the media uploader: When I try to upload a new media, only the button "Select Files" shows, and when I click it, nothing appears up. Also, when I click "Browser Uploader" nothing happens.

    I hope you can help solving this. Thank you =)

    (Please forgive my spelling mistakes)

  2. ejduff33@gmail.com
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I am experiencing the same issue after upgrading to 3.3.1! I have disabled plugins and cleared my cache, but nothing has helped.

    Any ideas?

    Thank you!

  3. Flooring1220
    Member
    Posted 2 years ago #

    Great post, although I would also note that adding word restriction to your comments might backfire. I understand wanting to cut down on spam, but it also adds another barrier for the commenter, and I think it's more beneficial to make commenting as easy as possible.

    Flooring Tamiami
    Flooring Jacksonville
    Flooring Orlando
    Flooring Tampa

  4. magna_nz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Also having this problem and getting really frustrated over it.

  5. magna_nz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry for the double post.

    I've tried 3 different computers with 3 different browsers to no avail.

    My partner says he can access it and upload through WP from a different location.

    I don't think there's any correlation here?

  6. MSemlali
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    I just found the solution to this issue! In my case, I deactivated WP Time Machine Plugin, it was the one who's causing this.
    Actually, I deactivated my plugins one by one and tried after each deactivation the media uploader until I found the one causing this.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic