WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Spun
Media in posts (5 posts)

  1. alicesline
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey :)

    Im trying to get familiar with this beautiful theme, but im having problems with the posts. When Im trying to add a photo into a new post, it dosent work. Im able to add photos form the app on my phone, but not from my Mac. Why is this?

    And why is there a botten for "home" on the navigation on the top, and how can I remove it?

    - Alice

  2. alicesline
    Member
    Posted 1 year ago #

    Im also not able to do any customize anything in wordpress... :(

  3. Caroline Moore
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    That sounds like an issue with your WordPress installation, not the theme. Try activating one of the default themes to rule out a theme-specific issue. Also deactivate any plugins you may be running.

  4. alicesline
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have done that, and everything works on the other themes :/ I deactivated my plugins and deletet them, cause I taught it could be the problem at first, but nothing changed.

    Can you thing of something else I can check?

  5. Caroline Moore
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    I'd try deleting and reinstalling the theme, maybe something was corrupted in the installation process. Also, ensure you're running the latest version of WordPress (3.5-something).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.