WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Media Gallery v 3.7.1 not working (4 posts)

  1. marikane
    Member
    Posted 10 months ago #

    Greetings-

    When I loaded the media gallery at http://palm-desert-rental.com/gallery/ it was working fine in the slideshow mode.

    Then, the slideshow mode disappeared and the pics were in a grid. On Media Manager panel, the option for slideshow went away. After mucking around with it, even recreating it, now the photos don't show at all.

    Can someone tell me why the media gallery function is so unreliable? This is not the first site it has given me a problem in. I don't want to resort to a plugin, so any suggestions are welcome.

    Thanks!
    Mari

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Then, the slideshow mode disappeared

    What slideshow mode? There's no such option in WordPress by default.

  3. wvasko
    Member
    Posted 9 months ago #

    If you're using jetpack, yes. The slideshow will not appear. I had that issue too, but somehow it's fixed. All I do was activating some plugins, after that I've checked the posts with "slideshow" gallery and everything was working ok.

    I was ready to accept that kind of issue because jetpack is not currently tested for 3.7.1, I was waiting for some "good days in near future", but as I told you, maybe activating other plugins solve this issue...

  4. marikane
    Member
    Posted 9 months ago #

    You are both right. The slideshow mode seems to be connected to one of the Jetpack plugins. No sure which one. When I activated more of them - after deactivating almost all, trying to fix another issue - the slideshow option returned.

    Thanks for the advice!

Reply

You must log in to post.

About this Topic