WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Media Credit
[resolved] Media Credit does not function in WP3.5 (7 posts)

  1. Barry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Plugin will not allow a picture to be placed in a post with the newest version of WordPress 3.5. Will there be an update to work with WP3.5?

    After disabling it, things works ok when adding new media to a post. But then it leaves the visible code on the post because of this.

    You can remove that but placing a code in your themes fuction.php file located at http://www.scottbressler.com/blog/plugins/media-credit/

    Or

    // Start Remove Media Credit
    function ignore_media_credit_shortcode( $atts, $content = null ) {
        return $content;
    }
    global $shortcode_tags;
    if ( !array_key_exists( 'media-credit', $shortcode_tags ) )
        add_shortcode('media-credit', 'ignore_media_credit_shortcode' );
    // End Remove Media Credit

    [Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button. As it stands, your posted code may now have been permanently damaged/corrupted by the forum's parser.]

    http://wordpress.org/extend/plugins/media-credit/

  2. TheMarque
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the tip on removing the code.
    Wish they would update this plugin. Have over 2000 posts with the media credit code in it.

  3. Barry
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have over 10,000! The fix solves the issue but also leaves the post a little skewed due to it losing the coding.......such as alignment. Probably the best solution I see is just to place the photo credit in the caption area and display it that way.

    The author says, "I'll try to update it but I have no timeline."

  4. TheMarque
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah, that does not sound promising.

    Maybe someone else would look into tinkering with it to get it to work.

    Also, where exactly did you say to place that code? In the themes functions.php?

  5. Scott Bressler
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm sorry I haven't been able to update the plugin for quite a while.

    The code that Barry copied is from the FAQ page for Media Credit, which indeed mentions putting it in your functions.php file:
    http://wordpress.org/extend/plugins/media-credit/faq/

  6. pepe
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think the problem lies with the JS code inserted in send_media_credit_to_editor_by_shortcode. When I disable the following lines, the shortcode is inserted correctly in the plain text view (without TinyMCE). The visual editor is broken of course.

    echo "
    <script type='text/javascript'>
    window.parent.\$mediaCredit.id[" . $post->post_author . "] = '" . get_the_author_meta( 'display_name', $post->post_author ) . "';
    </script>
    ";
  7. pepe
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Fixed with 2.0.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic