WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Leaflet Maps Marker (Google Maps, OpenStreetMap, Bing Maps)
[resolved] Map tiles on background (12 posts)

  1. manrpan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi . I'm starting to use your great plugin to make a custom image map (game map) . Tiles are loaded well but at top of my map remains this :

    http://uppix.net/c/1/2/a9bbbcafcafdb63dc0e4378ad4cd9.png

    I tried to change options but still remain . Do you know how fix it ?
    Thanks very much .

  2. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,
    the configuration of your custom image map is causing this error. The tiles cant be loaded. Please check the configuration and compare it to other custom basemaps/overlays for example to find a possible error.
    regards,
    Robert

  3. manrpan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can't understand where is the problem . I generated tiles with MapTiler . These tiles are in a folder with inside 5 folders for each zoom livel (1,2,3,4,5) . I put them in basemap as http://mydomain/folderwith tiles/{z}/{x}/{y}.png . Do you know other softwares to generate tiles ?
    Thanks very much .

  4. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I guess there is a problem with map generated by MapTiler - another user reported a similar problem. Will try to add a layer by myself and see if there might be a bug in the current version and if yes, fix this for v3.1. Please be patient.
    regards,
    Robert

  5. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi again,
    have you configured the map as "custom basemap" or "custom overlay"? If you used "custom basemap", please set the option "TMS" to true on custom basemap settings. please tell me if this works.
    regards,
    Robert

  6. manrpan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes , i set it as basemap , tms: tue , continuosworld: true , nowrap: true . I tried several combinations of these options but not work . Do you think is MapTiler ? Thanks .

  7. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    i did some tests yesterday - maptiler maps showed up on my instance when I set TMS to true. For v3.1 there will also be a TMS option for overlays.
    So I would guess that there might be a problem with your generated tiles or server were you those files are hosted
    regards,
    Robert

  8. manrpan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I not use a server to host tiles . Maybe the problem depends by this ?
    This is the link :
    http://fireandswordfans.altervista.org/wordpress

    if you have time take a look to it . Thanks .

  9. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think I understand now - so removing the image for tiles not found would solve your problem? I could add this as an option for custom basemaps in v3.1

  10. manrpan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't know . But if i build a simple map only with leaflet script it works properly :

    http://fireandswordfans.altervista.org/maptest.html

    But i need to use your plugin because is perfect for what i want to do . Do you think there's no way to solve this ? If is a problem of your plugin i'll wait the new version . Thanks very much .

  11. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok, I understand - will add the option to remove the error tile url for custom basemaps in v3.1

    PS: as I give support for free, I'd appreciate your review at http://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/leaflet-maps-marker

  12. manrpan
    Member
    Posted 1 year ago #

    My problem is solved with version 3.1 .
    Thanks very much Robert .

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.