WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

many wp site has the same issue (23 posts)

  1. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    i see this issue on many site using wp, and even hapening to mine. Some surfer visiting my site has experiment the same issue, all the theme became white with blue bar header and no images.

    I've just done a snapshot for on of my site blogue doing this issue:

    http://i.imgur.com/iZgae2P.jpg

    the normal theme (without bugs) is here
    http://i.imgur.com/LvzeisT.jpg

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    They're both the same image.
    Have you considered that you may be hacked?

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Those seem to be the same image. And for troubleshooting, an image is not generally very useful...

    More info would be useful - http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Include_as_much_information_as_possible

  4. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    sorry i double post the same image
    here is the original theme
    http://i.imgur.com/LvzeisT.jpg

    no the site is note hacked, its happingn on severa site using wp.

  5. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you link the site with the default Twenty Eleven/Twelve theme activated & all plugins deactivated?

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Is this the theme you are using?

    http://wordpress.org/themes/albizia

  7. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    yeas
    but this site has happen to my own site aswell and many site using wp since 2-3 weeks. allt the same issue white page with little blue headers

    my site url
    http://www.tvqc.com/

    but its not happening very often just sometime.

  8. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    the site from screencaps is : http://paranormalqc.com/

  9. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Looks fine to me in Firefox - what browser are you using? Are you aware that theme is quite outdated? Have you tried switching themes and deactivating all plugins?

  10. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  11. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    as i tell you, it is not happening all the time , but only sometime.

  12. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Let us know when the issue occurs and in which circumstances.

  13. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    it just happened to my friend site:
    http://i.imgur.com/CrDJgoZ.jpg

  14. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Again, that's the same image as you posted 2 weeks ago.
    Unless you can demonstrate the issue & reveal more details into how the issue occurs, it is unlikely we will be able to help you.

  15. bigchadjon
    Member
    Posted 1 year ago #

    First of all, it is so very hard to compare your site to your friends site. Focusing on you first, have you checked for available updates for your wp theme? Your theme is out of date. If it was me, I would install a new theme and make sure you have the latest version of WP etc. In order to solve your spiratic issue is to trouble shoot, and doing the above is the first steps you need to take. Good luck!

  16. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    my own site have just done it:
    here is a cap http://i.imgur.com/WQOoWkd.jpg

    [See link above]

  17. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    bigchadjon im not a newbire, im using wp for about 5 years now. so all plugin/update/theme issue are ok :)

  18. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    its become even weirder, whwn im connected i see the googd theme and when imnot conenct i s see the ugly white page

  19. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Did you notice at the bottom it says "View Full Site"? So is that a mobile version of your site/theme? Looks like you have JetPack mobile?

  20. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    no this is a mobile responsive site.

  21. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    the theme has just mysteriously reapear??

  22. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Earlier your site looked like it was using the JetPack mobile theme - see this:

    http://jetpack.me/support/mobile-theme/

    Check your JetPack settings.

  23. jeffqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    mmm i think you got it right :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic