WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Many Features Of Website Not Working (4 posts)

  1. mpducky
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey there,

    My website is http://www.theminiplanetvoice.com and we have currently been having some problems.

    I am unable to move widgets, and the upload buttons which i use to upload logos, backgrounds, etc. in the main theme panel do not work. As well as this, when creating posts and pages, the hyperlink button does not work as well as the button which switches to HTML view.

    This is a few of many problems which we have been experiencing.

    I have installed a new theme to the website, and ran a virus scan, and both have not made a difference.

    This is impacting badly on the website as no website, means no hits. And because of this, we have had to put the website under maintenance which isnt beneficial to us or our users.

    Help and advice is deeply appreciated.

    Regards,
    Lewis

  2. jibbius
    Member
    Posted 1 year ago #

    Assuming you've recently upgraded to wp 3.5?
    There's a few posts around these issues already.

    This might be a good start:
    - clear your brower's cache
    - clear any "caching plugings"
    - disable all plugins on your site

    Add this to wp-config.php:

    define( 'CONCATENATE_SCRIPTS', false );

    If this now works, reactivate your plugins 1 by 1.

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

  4. mpducky
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you both very much for your help. The website is now working again.:)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic