WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Projects Portfolio with Client Testimonials
[resolved] Many error messages (6 posts)

  1. Alu
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi,
    I just installed your plugin and there is many error messages that show up,
    is it possible to have a fix ?

    On every pages :

    wp_register_script was called <strong>incorrectly</strong>. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the <code>wp_enqueue_scripts</code>, <code>admin_enqueue_scripts</code>, or <code>login_enqueue_scripts</code> hooks. Please see <a href="http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Debugging in WordPress</a> for more information. (This message was added in version 3.3.) in \wp-projects-portfolio\wppcr-functions.php on line 1393

    Undefined variable: script in \wp-projects-portfolio\wppcr-functions.php on line 30

    On the page where I put [wp-projects-portfolio] :

    Undefined variable: on_click in \wp-projects-portfolio\wppcr-functions.php on line 829

    Undefined variable: showme_the_credit in \wp-projects-portfolio\wppcr-functions.php on line 833

    Undefined variable: odd_class in \wp-projects-portfolio\loop-wppcr-portfolio.php on line 17

    Undefined variable: options in \wp-projects-portfolio\loop-wppcr-portfolio.php on line 42

    Undefined variable: portfolio_open in \wp-projects-portfolio\loop-wppcr-portfolio.php on line 57

    http://wordpress.org/plugins/wp-projects-portfolio/

  2. phptechie
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi,

    Thanks for using my plugin & yes i can definitely help you with these issues.
    Sorry for the delayed response , as I was on festive holidays.

    Can you send me a email to dev@wpdeveloper.com along with the URL to your website & WP Admin login , so that I can check the issues & help you fix it.
    This is wierd as none of my clients have got problems with this plugins.

    Let me know quickly , so that I can help you resolve it.

    Thanks.

  3. Alu
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi,

    If nobody reported it it's probably they did not set WP_DEBUG to true.

    To reproduce :
    - get a fresh WordPress 3.6 install
    - set define('WP_DEBUG', true) in wp-config.php
    - install & activate this plugin
    - put the shortcode in a page/post then display it

    ps: I also saw a hardcoded wp-content in the wpprojects_portfolio_clear function (wppcr-functions.php), it's not a problem for my case right now, but for people who change the content folder it may become one.

  4. phptechie
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Ok , let me check that real quick & be back with my findings.

    Anyway thanks a lot for your effort in identifying the issues & notifying me of this.

    But let me check this in detail & update the thread with more info.

  5. phptechie
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Alu,

    I have made some changes to the script & updated to the source libraries.

    Please check the changelog & download the necessary patches & check it up.

    Thanks again for your effort in getting this under notice :-)

    I wish you all the best .

  6. Alu
    Member
    Posted 11 months ago #

    Great thanks for the quick fix :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags