WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] <p> tags not inserting onto posts (5 posts)

  1. andrewkro
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi!

    I have a strange problem. When I create a new post with several paragraphs, the post displays as a one-block text. (as you can see at http://www.imrannaseem.com/)

    The text format is set up to Paragraph. I switched to html mode and noticed that there's no <p> tags there. I tried to enter them manually, but they just disappear.

    Anyone knows what might be the reason?

    I'd be grateful for any suggestions, I just can't figure it out.

    Andrew

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    There's nothing wrong with your posts. They all have <p></p> tags. However, your theme's index.php uses the_excerpt() which strips out all formatting - including <p></p> tags.

  3. andrewkro
    Member
    Posted 4 years ago #

    Esmi, thanks so much for reply! Finally it's no longer a mystery. :)

    Is there a way to show the_excerpt() with proper formatting?

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    You could try creating a custom excerpt by using the Optional Excerpt box in Admin/Edit Post. Or change your index.php template file to use the_content() instead.

  5. andrewkro
    Member
    Posted 4 years ago #

    thanks!

    I ended up installing the Advanced Excerpt plugin and everything works great now.

    I really appreciate the help.

    Andrew

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags