WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contextual Related Posts
Lost thumbnails (11 posts)

  1. sdpate48
    Member
    Posted 1 year ago #

    The latest update has a glitch - the thumbnails are missing. Tried it with Firefox and IE10 browsers.

    Here's a sample http://njnnetwork.com/2013/01/chicago-moving-30000-employees-office-365-on-the-cloud/

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/contextual-related-posts/

  2. sdpate48
    Member
    Posted 1 year ago #

    I reverted to 1.84 in the meantime and thumbnail functionality is back.

  3. Ajay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I notice that the images are all throwing 404 errors. It could be a way that the plugin determines the path which is causing this issue.

    Can you edit the contextual-related-posts.php file to change the line 28:

    $crp_url = WP_PLUGIN_URL.'/'.plugin_basename(dirname(__FILE__));

    to:

    $crp_url = plugins_url().'/'.plugin_basename(dirname(__FILE__));

  4. Ajay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    In 1.8.4 there was a bug with timthumb filter which resulted in images of the incorrect size going through.

    You could try disabling timthumb option in the Settings > Related Posts page in 1.8.5 and this should ideally solve the issue.

    However, it would be great if you try the fix above with 1.8.5 to see if it works

  5. sdpate48
    Member
    Posted 1 year ago #

    That worked. I lost my custom CSS in the process. I'll have to review old threads to find it. Thanks.

  6. sdpate48
    Member
    Posted 1 year ago #

    Got it from the recent post. Thanks again.

  7. Ajay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just to clarify, did the code change work or did the disabling timthumb work?

  8. sdpate48
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hard to know since I did both. Cheers.

  9. Ajay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If possible, could you enable timthumb, check if the images work. If they do, we know the fix is the code.
    If they don't then it is the disabling of timthumb

  10. sdpate48
    Member
    Posted 1 year ago #

    When the timtumb is enabled, the thumbnails disappear.

    When left "timthumb" unchecked, the thumbnails reappear.

  11. Ajay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks. If you're interested, I can check out your site to try to figure out what the real issue is.

    You can message me details of your site via http://ajaydsouza.com/contact/
    I'll need an admin account ideally or an account that lets me edit plugin files.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic