WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Lost Formating (5 posts)

  1. thedavidpearson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, this one stumped me. We recently transfered a new version of our site from its development page to it's live page. However, something went wrong. The page is supposed to look like this, http://dev.deckutah.com/decks-railings/deck-products/trex-decking/

    But in reality it looks like this,

    http://www.deckutah.com/decks-railings/deck-products/trex-decking/

    This is true for all but the main page of the site. Any suggestions?
    David

  2. Johnb81
    Member
    Posted 1 year ago #

    It seems it is an issue related to the CSS files. The CSS files cannot be found.

    As a matter of fact, the only link you have for a CSS file in the new page is:

    http://www.deckutah.com/decks-railings/deck-products/trex-decking/css/styles.css

    Which is not a CSS file infact. Check the paths for all CSS files etc

  3. thedavidpearson
    Member
    Posted 1 year ago #

    So, how would I go about fixing this? Reinstalling my theme?

  4. Johnb81
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes you can start from there. Also make sure all the file shipped with the theme, including CSS files etc are uploaded in the correct location.

  5. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    The style sheet is missing. In the source code this is what it says, href="css/styles.css". It needs the complete path.

    Also some of the meta information is repeated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic