WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Losing pictures when I upload to domain (5 posts)

  1. monaleasaa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I created a WP website on WP.COM, then I decided to setup WP.ORG as my local-host on my computer. No problems with that.

    However when I imported my WP website (xml) into my local host, all of the pictures & logo's where stripped out of it.

    I want to upload this website to my domain, however I am concerned about setting up all the pictures/logo's again just to lose them during the upload.

    Can someone tell me what I am doing wrong or how to prevent the loss of these pictures/logo's?

    Or do I have to put the pictures/logo's into the site when it's up on my domain?

    Thanks, Monaleasaa

  2. s_ha_dum
    Member
    Posted 1 year ago #

    When you import to the new domain, there is a checkbox labeled something like "Download and import attachments". This should help but you will probably also have to use something Velvet Blues Update URLs.

  3. monaleasaa
    Member
    Posted 1 year ago #

    s_ha_dum, Thanks for the info, I will give it a try. Cheers...

  4. monaleasaa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have uploaded my picture, in their own file, under Pictures,on my domain .

    I have WP installed on my domain.
    I have imported my website onto my domain.

    What I need to do is to "link/connect" my pictures from the Pictures file, on my domain, to the correct pages, on my website, on the same domain.

    Can someone tell me how to do this?

  5. memphismckay
    Member
    Posted 1 year ago #

    You can either do a find & replace in your database (a pain) or you can try a plugin called cache-images http://wordpress.org/extend/plugins/cache-images/

    I've had to move a couple of blogs for clients recently that had tons of images and this plugin made seriously short work of fixing the image/post associations.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic