WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Loop works, but posts not displayed (2 posts)

  1. Danjam100
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi,

    I seem to have a strange visibility problem, but there aren't any (non)visibility tags, wondering if anyone out there might be kind enough to help - I'm very new to wordpress and have managed to customise the brajeshwar-v7-wp theme, but it's been fraught with difficulty.

    my site is at http://www.podfaster.com and you can see the problem there seems to be with the loop. It seems to be doing the loop, and showing the divider graphic which is after each post, but not actually displaying any of the post itself.

    the loop from the index.php as i have it at the moment is as follows...

    <div id="col-main">
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <h3 class="sec-title"><?php the_title(); ?></h3>
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-body">
    <?php the_content(); ?>
    </div>
    </div>
    <?php endwhile; endif; ?>
    </div>

    As with jwhitakr, if i change to another theme it loops the posts ok.

    I have a feeling that the problem is with the id="post-<?php the_ID(); ?>"> but I don't really know how it works.

    Please help! Thanks

    DJ

  2. Danjam100
    Member
    Posted 7 years ago #

    Is this a really stupid question? Please help me please!!! Just can't figure it out... Thanks :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic