WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Admin Post Navigation
[resolved] Looks like the 3.2 upgrade broke it.... (4 posts)

  1. artc1209
    Member
    Posted 3 years ago #

    Great plugin -- I've been using it constantly.

    Just did the 3.2 upgrade and things stopped working.

    Nothing on the top of the page where the Nav arrows should be, but on Post edit screens, a Nav widget is showing up way down on the right Admin sidebar where it's kinda useless.

    Nothing at all on Pages edit screens.

  2. Scott Reilly
    WordPress & Plugin Dev
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Please try v1.6.1, though I didn't make many functional changes. I've tested under WP 3.2 with Chrome, Safari, and Firefox 3 and haven't experienced any issues.

    The nav widget in the admin sidebar is the default state of the plugin; JavaScript is used to transform that into the links near the top of the page. Do you have JavaScript disabled by chance, or have you noticed any JavaScript errors? What browser and operating system are you using?

    It's also possible that another plugin is interfering with this plugin's JavaScript. If you can do so, I'd recommend disabling all other plugins and trying this one. Does it work then?

  3. artc1209
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,
    Thanks for the quick response!
    When I had time to play with things a little bit, I disabled the plugin and un-installed, then reinstalled, and it worked just as it should...
    So I'm guesssing that something went sideways during the 3.2 upgrade, but resolved itself with a fresh install.

    Thanks again!

  4. Scott Reilly
    WordPress & Plugin Dev
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Glad it worked! I'm alway happy to hear it wasn't a problem after all (and even happier when I find out before spend hours chasing a ghost). Let me know if you encounter any issues in the future.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic