WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Looking for a 'search bar' plugin (7 posts)

  1. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    Since I upgraded to WP 2.7 my search bar don't works anymore. Before the upgrade it was pretty useless as well.

    When I install the plugins 'Search Everything' or 'Advanced Search' there is no plugin appearing in my plugin list. What does not appear cannot be activated.

    As I'm a little lost here, I hope that somebody can help me out and tell me where I can find a search plugin for my sidebar or (even better) head section, that finally works.

    Thank you very much!

  2. YOUAREtehSCENE
    Member
    Posted 5 years ago #

    download "Executable PHP widget"

    this is what i use for the search code

    "<form method="get" id="searchform" action="/index.php">
    <div><input type="text" value="" name="s" id="s" /><input type="submit" id="q" value="Search" />
    </div>
    </form>"

  3. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry but I can't find this widget.

    When I make a text-widget with this code it creates a searchbox.
    The result of this box is every time the same: it just seem to refresh the current page.

  4. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    I now installed the Plugin Exec-PHP and then made the text widget. The result remains the same, it doesn't shows any results.
    A costumized Google Searchengine brings results but is BleEping Ugly!

  5. YOUAREtehSCENE
    Member
    Posted 5 years ago #

    no idea then brotha. sorry!

    this is what the search box looks like on my site

    http://i40.tinypic.com/292lbog.jpg

  6. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    It looks the same way on my side, but as I said nothing happens when I do a search.

    However, thank you very much for your advice. Maybe I have to look for another theme, as I noticed that the search function don't works in the updated version either.

    Again, thank you!

  7. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    @YOUAREtehSCENE
    At last I have it working. The problem was a conflict on the local computer. Something with an Firefox Add-on.

    Thanks for your support!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic