WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

long delay before blog load (5 posts)

  1. ezmerel2
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi all,
    I would like some hints about the 4-5 second delay with a blank page that my blog is suffering before it actually starts loading. According to my isp provider it is related to my index.php that is using the innove theme. I have few plugins installed and the blog content is absolutely small, using very low res images. This delay is much larger depending on the country visiting the site.
    My blog can be found at http://www.sharingrights.com
    Thanx for any clarification.

  2. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 2 years ago #

    your site is coming from iframe http://improvingworklife.es/sharingrights/

    http://improvingworklife.es/sharingrights/ load very slow. i suggest to use w3 total cache

    you must not use iframe for seo

  3. ezmerel2
    Member
    Posted 2 years ago #

    the blog is being redirected by the same host that holds the domain.. sorry but i don't know much about what seo is... my knowledge is rather low on web/blog design... is the iframe causing the delay? the blog is actually a folder at improvingworklife.es, which is a domain of mine where i host my web page..

    Thnax in advance again for any help provided.

  4. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 2 years ago #

    after 1 week? ur blog is not hosted on ur domain

  5. ezmerel2
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi again.
    I dont know what you mean by "after one week" if it is related to the time i took to reply to your post, i guess you want an apology. I am very busy and not used to search and participate in forums, aside from the fact that ive had personal problems lately that have kept me away from certain things so, sorry about my delay and thank you for your time.

    I own both improvingworklife.es and sharingrights.com. The first domain holds my web page among other things, and also stores my blog,under a folder called sharingrights. I bought the domain sharingrights.com for my users to read my blog, with the intention of not showing them it was stored under improvingworklife.es in the address bar. That is the sole reason for using a redirection with the iframe,aside from not having to pay for another hosted plan. That way, when a user types sharingrights.com they only see that in their address bar, instead of http://www.improvingworklife.es/sharingrights which would be a problem otherwise.

    You mention the iframe as a possible source of my problems with the long white page delay before sharingrights is loaded,correct? My hosting provider says there should not be a delay as i am reporting, so that is why i am searching for help in this forum.

    I thank you again for any further insight. I am using very few plugins and as you can see the blog is very small in content, all images being extremely small in size. I am also using the innove theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic