WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Alexandria
LOGO?? (4 posts)

  1. presh22
    Member
    Posted 7 months ago #

    Sorry, because I know this is probably right under my eyes, but I have been trying to upload a logo on my site and it isn't working. I am in the Header section which shows header image. I cannot identify anything specifically pertaining to "logo", so I am assuming I am in the right area. I see the size restrictions of 1200/500 and am below this. I have tried uploading different images to troubleshoot, but nothing has worked and the logo section of the site remains blank (gray default) every time it is refreshed and saved.

    Any hints on what I'm doing wrong? I am assuming this will be a simple fix, please help because this is so ultra-elementary of a problem to have and am embarrassed sharing it :(

  2. batharoy
    Member
    Posted 7 months ago #

    Go into Appearance > Theme Options.
    Click on Header in that page.
    Click on "I will Use a Custom Header".
    Scroll down and use the dropdowns to select the pages you want the header on.
    Scroll to the bottom and click on "Save Options".
    Here's an image for clarity.

    Then go to Appearance > Header to set your header image.

  3. presh22
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thank you kindly for the response. I tried doing this as your instructed, however the logo rendered in the middle of the page, opposed to the conventional logo location (top-Left). I want it to be displayed where "themealley" is displayed in the Alexandria screen shots. I must really be novice if I can't figure this stuff out. Any ideas? I'll keep trying.

  4. presh22
    Member
    Posted 6 months ago #

    Here is what I was describing:

    http://www.mechanicbacked.com/

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic