WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
LOGIN ISSUE log-in/?reauth=1 (4 posts)

  1. gnappo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi jeff,

    i have installed the plugin on wp 3.5.1, all the website is under SSL
    i have custom links active, and ajax active, when i try to login as administrator click on dashboard or profile in your ajax window the browser url give https://www.mydomain.com/log-in/?reauth=1 and i'm forwared on your standard theme my login page re-ask me to login but doesn't work.

    if i use https://www.mydomain.com/wp-login.php directory it works and after ALSO for some strange thing theme my login WORKS.

    if i choose in your ajax window login to go profile, same issue, if i choose a page that i have created it works (custom link) :(

    Please help me as soon as possible

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. gnappo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now i have tried to add also the custom link profile to a role members, same issue, seems that all the directory under wp-admin give this error, please can you help me?

  3. gnappo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi i have tried without ajax enabled and it works, please let me know if you can fix, cause ajax effect is much much better

    thx

  4. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I don't know if I can fix because I don't experience the same issue. Give me a link to your site so I can take a look. If you don't want to post it publicly, do it here.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic