WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Log In page just keeps reloading (28 posts)

  1. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    This is an ongoing problem with several websites. They are all either 2.6 or 2.7. I had hoped updating to 2.7 would fix it....

    I've tried so many different methods of upgrading and fixes.

    Moved the plugin folder, logged in, moved it back. Works sometimes or for a while, then back to the reloading log in page.

    Taken out one plugin at a time (can't deactivate if I can't log in) and thought I'd narrowed it down to one. But a few hours later, same problem.

    Did the re-do of the md5 hash. No change.

    Sometimes I go to the admin area (via bookmarked link) and can get in. then when I click something, I am kicked to the log in page. Other times, I can't even get to an admin page. Or I'll get in and be halfway through a post when it will say "cannot save draft since you aren't logged in" (or something like that).

    Very frustrating. Very annoying.

    I've been using WP for over 4 yrs and have never had this much trouble. Heck, very little to no trouble at all!

    I've tried another computer. At first, I could log in then it started the problem there, too. I'm wondering if it is a Firefox issue. I was just able to log in using IE (shudder). Someone please find a fix for this so I won't have to use IE again.

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 5 years ago #

    have you deleted all of your site cookies from your browser(s)?
    also, update your permalinks - even if they are working ok

  3. dianepatterson
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have to delete all of my site cookies every time I want to login to my WP install. This is new behavior with WP 2.7.

  4. Samuel B
    moderator
    Posted 5 years ago #

    @ dianepatterson
    this is not the same problem - please start a new thread. Thanks

  5. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes, I've deleted the cookies. I leave the domain in the "allowed" list but delete the cookies from the site in the cookie list.

    I've not tried the permalink update, I don't think. Hard to do when I can't log in. Next time I appease the log in fairy, I'll do that. :D

    There doesn't seem to be a pattern to when I can and cannot log in. Sometimes, I go to the admin section and can do whatever. Other times, I get to the admin section but am sent to the log in page as soon as I click on something else. Like just now, I went to the "write new post" page (via bookmark link) and clicked "settings" to get to the permalinks. It kicked me to the log in page.

  6. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    Here's an interesting twist.

    I was able to log in via Internet Explorer. From there, I was able to write a post and change another user into an administrator. Then, using Firefox, I was able to log in using the other user. I've been able to deal with spam as well as publish a post.

    WTbleep is going on?!

  7. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    And another. Now the updated user can't log in either. This is getting frustrating. I've never had so much trouble before. Usually, I get answers here or solve it myself. But this is getting ridiculous.

  8. hathead
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am having this exact problem every since my ISP forced me to upgrade to 2.6. I am in the middle of upgrading to 2.7 but am fearful now that this upgrade will also not allow me to get my admin. I am unable to approve comments, delete spam, add or do anything to my blog. Worked before on the old version.

  9. hathead
    Member
    Posted 5 years ago #

    Tried the upgrade process several times before giving up and fresh installing 2.7. Back up & going now but could not use the documented WordPress upgrade process to do it.

  10. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    I was able to log in via IE but now can't log in even that way.

    I had this trouble with 2.6 and now 2.7.

    This is officially beyond frustrating.

  11. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    Other than this forum, is there another way to get help with this?

  12. shimmy
    Member
    Posted 5 years ago #

    Nope, I got the same problem. I'm hoping the release a new version soon fixing it

  13. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    @Shimmy - What have you tried as a fix? What browser do you use?

  14. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    Still not fixed. It is sporadic. Anyone still not got a fix for this?

  15. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    Here is the gobblegoop the URL line says after it reloads:

    paulaoffutt.com/blog/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fpaulaoffutt.com%2Fblog%2Fwp-admin%2F

    The redirect_to will point to whatever page I was trying to get to. In this case, I just wanted to see if I could get to the main admin page.

    Edited to remove the http:// so it didn't show up as a link.

  16. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    Still doing it. Still no fix or solution or explanation? From anyone?

  17. rmbeany
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've got the exact same problem. I upgraded to 2.7, everything worked fine. Upgraded some of my plugins using the auto updating mechanism, still worked ok, but wordbook gave me some error. It turned out to be related to my server being set to using PHP4, so I was like, ok let's do the recommended thing and set my server to PHP5. Suddenly I get redirected to the login page for almost every change I make.

    However, if I manually change the URL back to /wp-admin/ I still get into my dashboard, so I am still logged in actually....

    Installed plugins:

    Akismet 2.2.3
    Ajax Login 1.0
    ANIga gallery 0.5
    NextGen Gallery 1.0.2
    Smart Youtube 2.7.2
    Wordbook 0.14.2
    WP Super Cache 0.8.8

    I tried deactivating each of the plugins to see if it was caused by one of them but that doesn't seem to be the case. However during this process I ran into more weird behavior. When I (de)activate a plugin using the provided links next to the plugins, it fails and redirects me to the login page. However, when I do it using the bulk change option, sometimes it works correctly and shows the updated situation. But sometimes, it fails partly and redirects me to the Login page. When I go back to the plugins (using my browsers back button), they have been updated though.

    This is in both FF3 and IE7 (windows XP). All this leads me to believe that it is some PHP5 specific bug in WP 2.7.

  18. rmbeany
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hmmm, somehow I seem to have fixed it. I disabled the "remember me" checkbox while logging in and everything worked fine. After rechecking the "remember me" checkbox, it still seems to work ok now. Maybe, when I upgraded to PHP5 some cookie stuff didn't go as it should...

  19. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    No, it will start looping again soon. I tried that, too.

    I don't think it is a PHP error. One site has 4.x and the others 5.x.

  20. mjmadaio
    Member
    Posted 5 years ago #

    Anyone else have any ideas? It's not like the WP community not to have a fix for something.

  21. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    I know. It sounds as if it is not an uncommon error.

    Usually, there's some sort of great fix by now.

  22. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    It has been 14 days since I was last able to log in to one site. I'm about to go back to simple text with CSS to make it look decent.

  23. Nadir
    Member
    Posted 5 years ago #

    guys check out this,
    http://wordpress.org/support/topic/242115?replies=3#post-983053

    And come on! I couldn't find "what's new" section on this website. They should wrote up what they have changed from last version till new version.

  24. holyroller
    Member
    Posted 5 years ago #

    There is now a 2.71 version of WP again. You can find change logs for almost all the WP versions here:
    http://codex.wordpress.org/WordPress_Versions

  25. mjmadaio
    Member
    Posted 5 years ago #

    I was able to determine that a plugin that doesn't support 2.7 was causing the problem for me. I removed all the plugins and added them back one by one. Good luck all.

  26. sparro
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've just had a similar issue after changing the .htaccess to rewrite http:// to http://www.

    I hadn't made any permalink changes in WP admin yet, so this was the only rewrite and was obviously the cause.

    When I deleted this, I was able to log in. I then added "www" to the WP address and blog address (Settings > General) and re-added the .htaccess rule.

    While this is a pretty specific fix to one instance of this problem, it may help some others to clear their .htaccess (back it up first!), log in and check their settings for the WP address and blog address, then re-add their .htaccess rules.

    I'm not certain, but you may need to re-enter your permalink settings following this ? Hope this helps.

  27. sparro
    Member
    Posted 5 years ago #

  28. ne224635
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having the same issue, only thing is there has not been any new plugins installed or .htaccess file edits, the only thing that changed since i logged in yesterday was css that was chagned while in yesterday.

    i repeatedly login (have tried chrome, IE8, and firefow) and am reverted back to the wp-login screen without an error, i have tried replacing the URL string with wp-admin and the whole string of "logged in" URL's /post.php, edt.php, index.php -- nothing.

    please please helpe this is so frustrating.
    thanks,.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic